سلام حدود دو هفته است بچه گربه پرشین خریدم امشب (شب بلدا) متوجه شدم یکی از چشماش باز نمیشه و عطسه میکنه انگار سرما خورده چی کار کنم؟ فوریه لطفا جواب بدین
Sent from my GT-I9500 using Parsipet mobile app
سلام حدود دو هفته است بچه گربه پرشین خریدم امشب (شب بلدا) متوجه شدم یکی از چشماش باز نمیشه و عطسه میکنه انگار سرما خورده چی کار کنم؟ فوریه لطفا جواب بدین
خلط هم داره از دهانش میریزه بیرون
سلام ، اشتهاش چطوره ؟ سنش چقدره ؟ سرفه هم ميكنه ؟ ترشحات بيني هم داره؟سلام حدود دو هفته است بچه گربه پرشین خریدم امشب (شب بلدا) متوجه شدم یکی از چشماش باز نمیشه و عطسه میکنه انگار سرما خورده چی کار کنم؟ فوریه لطفا جواب بدین
سلام اشتهاش که از حدود ساعت 6 و هفت شیر و یه تیکه مرغ خورده . سنش سه ماهشه .. فقط عطسه یه چیزی مثل خلط سفید رنگ هم از دهنش جاری شده و بی حاله و خوابه یه چشمشم کامل بسته شده براش دوباره شیر گذاشتم ولی نخورد... اما سمنو خورد
مطمئنيد اسهال ، استفراغ نداره ؟ داخل دهانش رو نگاه كنيد ، اثاري از زخم ، جوش ، التهاب و خونريزي اندك نيست؟ ( زبان ،لثه ) . موقع جويدن مشكلي نداره ؟ وزنشو ميدونيد؟سلام اشتهاش که از حدود ساعت 6 و هفت شیر و یه تیکه مرغ خورده . سنش سه ماهشه .. فقط عطسه یه چیزی مثل خلط سفید رنگ هم از دهنش جاری شده و بی حاله و خوابه یه چشمشم کامل بسته شده براش دوباره شیر گذاشتم ولی نخورد... اما سمنو خورد
لطفا از چشمش عكس بزاريد/ اموزش قرار دادن عكس https://www.parsipet.ir/showthread.php?t=13094
نه اسهال نداره ... استفراغ هم گفتم دیدم از دهانش خلط سفید رنگ اوریزونه که با دستمال پاک کردم همین... برای چشمش چی کار باید بکنم؟ نه نگاه کردم نبودمطمئنيد اسهال ، استفراغ نداره ؟ داخل دهانش رو نگاه كنيد ، اثاري از زخم ، جوش ، التهاب و خونريزي اندك نيست؟ ( زبان ،لثه ) . موقع جويدن مشكلي نداره ؟ وزنشو ميدونيد؟
لطفا از چشمش عكس بزاريد/ اموزش قرار دادن عكس https://www.parsipet.ir/showthread.php?t=13094
توي خصوصي براتون داروشو مينويسمنه اسهال نداره ... استفراغ هم گفتم دیدم از دهانش خلط سفید رنگ اوریزونه که با دستمال پاک کردم همین... برای چشمش چی کار باید بکنم؟ نه نگاه کردم نبود
حال گربتون بده ؟ بله
بايد دامپزشكي بريد؟ بله
بهتره به جاي اينكه اينجا منتظر جواب هايي كه معلوم نيست درسته يا نه، گربتون رو ببريد پيش يه دامپزشك.
اگر از ترافيك مي ترسيد، مي تونيد به كلينيك هاي شبانه روزي بريد.
تو اينترنت راحت ميشه پيدا كرد.
Sent from my iPhone using parsipet
سلامحال گربتون بده ؟ بله
بايد دامپزشكي بريد؟ بله
بهتره به جاي اينكه اينجا منتظر جواب هايي كه معلوم نيست درسته يا نه، گربتون رو ببريد پيش يه دامپزشك.
اگر از ترافيك مي ترسيد، مي تونيد به كلينيك هاي شبانه روزي بريد.
تو اينترنت راحت ميشه پيدا كرد.
Sent from my iPhone using parsipet
گربه ايشون درمان شد اقاي اسدي
ممنون از نگرانيتون !!ولي مطمئن باشيد ، اگر كسي توانايي راهنمايي نداشته باشه ، هيچ موقع به خودش اجازه نميده با جان يك موجود زنده بازي كنه . اجباري در پاسخگويي وجود نداره .
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.