بچه ها اگه کسی میدونه لطفاً من رو راهنمایی کنه
بچه ها اگه کسی میدونه لطفاً من رو راهنمایی کنه
دوست عزیز این عکس اورفلو چندتا ایران مهم داره یکی اینکه ورودی وخروجی تانک یک طرف تانکه ،یکی دیگه هم اینه که وقتی تانک ابگیری بشه صدای زیادی خواهد داد ،،البته شما میتونید اصولی درست کنید یکی اینکه همونجور که خودتون میگید اورفلو و ورودیهای تانک را به پشت تانک ببرید بدین صورت که اورفلو در وسط و دوتا ورودیها دو طرف ،یا اینکه اورفلو را یه سمت بزارید ویه ورودی هم سمت دیگه ،البته روش اولی بهتره ..برای صدا هم سر فیتینگ یه لوله بزنید بعد یه سه راهی ،سمتی که به طرف بالا هست یه در پوش بزنید ودر پوش را یه سوراخ کنید اندازه ای که یه شلنگ هوا بره داخلش ،سمت دیگ سه را هی را هم یه زانویی بزنید که سرش به سمت پایین باشه..من خیلی به فکر این هستم که همین کار رو از پشت اکواریومم ( 60*50*100) انجام بدم تا هم فضای تانکم رو اشغال نکنه و هم اینکه اون نمای بد اورفو داخلی از بین بره.
چند تا سوال دارم لطفاً دوستان راهنمای کنن :
1- فضایی که اورفلو در پشت تانک میگیره حدوداً چقدره؟ میترسم این روش رو بذارم بعد مجبور باشم که 20 سانت تانک رو از دیوار خونه فاصله بدم!!!
2- برای نمای تانک از بغل چیکار میشه کرد که این دم و دستگاه ( لوله ها ) معلوم نباشه؟
3-آیا با این روش میشه واسه اکوریوم تاج گذاشت؟
۱-فاصله ای که این اورفلوبرای شما میگیره حداقل ۱۰سانته..
۲-میتونید ام دی اف کنید.
۳-بله میشه
دوست عزیز این عکس اورفلو چندتا ایران مهم داره یکی اینکه ورودی وخروجی تانک یک طرف تانکه ،یکی دیگه هم اینه که وقتی تانک ابگیری بشه صدای زیادی خواهد داد ،،البته شما میتونید اصولی درست کنید یکی اینکه همونجور که خودتون میگید اورفلو و ورودیهای تانک را به پشت تانک ببرید بدین صورت که اورفلو در وسط و دوتا ورودیها دو طرف ،یا اینکه اورفلو را یه سمت بزارید ویه ورودی هم سمت دیگه ،البته روش اولی بهتره ..برای صدا هم سر فیتینگ یه لوله بزنید بعد یه سه راهی ،سمتی که به طرف بالا هست یه در پوش بزنید ودر پوش را یه سوراخ کنید اندازه ای که یه شلنگ هوا بره داخلش ،سمت دیگ سه را هی را هم یه زانویی بزنید که سرش به سمت پایین باشه..
۱-فاصله ای که این اورفلوبرای شما میگیره حداقل ۱۰سانته..
۲-میتونید ام دی اف کنید.
۳-بله میشه
در مورد ورودی و خروجی بهتره از دو سمت مخالف قرار بگیره که من به دلیل کمبود جا مجبور به این کار شدم البته با یک موج ساز مشکل بر طرف شد .در مورد صدا این سیستم کمترین صدایی نداره و این به دلیل در نظر گرفتن شیر سر راه درین هستش
به نظر من وجود اور فلو خارجی مزایای خودش رو داره ،ابعادش رو میتونید 10 *30 *30 در نظر بگیرید و محدودیتی برای تاج و ... ایجاد نمی کنه
ویرایش توسط alijenab_r : 24th April 2016 در ساعت 09:51 AM
در مورد ورودی و خروجی بهتره از دو سمت مخالف قرار بگیره که من به دلیل کمبود جا مجبور به این کار شدم البته با یک موج ساز مشکل بر طرف شد .در مورد صدا این سیستم کمترین صدایی نداره و این به دلیل در نظر گرفتن شیر سر راه درین هستش
به نظر من وجود اور فلو خارجی مزایای خودش رو داره ،ابعادش رو میتونید 10 *30 *30 در نظر بگیرید و محدودیتی برای تاج و ... ایجاد نمی کنه
سلام دوستان
این مورد رو اضافه کنم که به نقل از انجمن reef keeping این روش اورفلو یکی از بهترین اورفلو ها و کم نقص ترین اورفلوها محسوب میشه ، دربخش اکواریوم نمونه ماه همین انجمن ، آکواریوم نمونه ماه قبل هم از همین سبک اورفلو برای خروج آب از تانک به سامپ استفاده کرده بود
علی اقا تبریک میگم بخاطر تانک زیباتون
دوست عزیز روش اورفلو مشکلی نداره فقط محل قرارگیری ورودی وخروجی توی یک سمت عرض مشکل داره ونمیشه این را گفت که با موجساز این مشکل حل میشه.البته یه موردی که دوست عزیزمون گفت که با گذاشتن شیر برای خروجی اورفلو صدا به حداقل میرسه درسته فقط یه مورد را باید رعایت کرد که بایدیه خروجی دیگه هم داشته باشه که بالاتر قرار بگیره که در صورتی که به هردلیل راه خروجی بسته تر شد از خروجی دیگه اب خارج شود وباعث مشکل نشود که البته دوستمون اینکار را کرده استسلام دوستان
این مورد رو اضافه کنم که به نقل از انجمن reef keeping این روش اورفلو یکی از بهترین اورفلو ها و کم نقص ترین اورفلوها محسوب میشه ، دربخش اکواریوم نمونه ماه همین انجمن ، آکواریوم نمونه ماه قبل هم از همین سبک اورفلو برای خروج آب از تانک به سامپ استفاده کرده بود
علی اقا تبریک میگم بخاطر تانک زیباتون
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.