سلام
من عاشق کاکتوس هستم ، و هرجا تو بازار گل میبینم به صورت ناخود آگاه میرم سمتش و سعی میکنم دست خالی نرم خونه
دوست دارم خونم پر از گل و کاکتوس باشه اما چون گل ها اصولا خیلی حساس هستن (هر چی گیر من اومد حساس بود) ممکنه پژمرده بشن و گل های فصلی هم که فصلشون تموم میشه پژمرده میشن خیلی ناراحت میشم برای همین کلا از این گل ها نمی خرم چون یه قانونی تو وجودم هست که میگه هرچی اومد تو خونه ی من دیگه بیرون نمیره
خب بریم سراغ گل ها
از تجربیات تلخم ، ازدست دادن یه حسن یوسف و یه گل یخ و گل عروس و 2 تا گل سنگه اما دارم خودمو آماده میکنم یه گل سنگ دیگه بخرم
این گل حسن یوسف منه که خیلی حساااااااااااااااااااسه
زمستون که کلا تو خونه بود می بردم بیرون سرما میخورد. 2 هفته پیش هم شپشک گرفت (کلا زود مریض میشه ) به تنهایی کلی انرژی ازم میگیره. با کلی رسیدگی خدا رو شکر شپشکاش از بین رفت و الان که هوا آفتابیه رنگ و روش هم داره زیبا میشه اما خب هنوز جا داره واسه بهتر شدن
اینم عکس چند ماه پیش کاکتوسم ( من اسماشون رو بلد نیستم ) هنوز واسشون گلدون خوشگل نگرفتم . یه طرح هایی دارم که قصد دارم در اولین فرصت اجرا کنم.
اینم عکس الانش
یه کاکتوس خوشگل دیگه ... عکس کوچولوییاش (وقتی کوچک بود) ...
عکس الان
در آخر هم یه فنجون کاکتوس ...
کلی کاکتوس دیگه هم دارم که به زودی عکس هایشان را قرار میدم... نمی دونم گل هام چطور بودن ... امیدوارم تونسته باشم خوب ازشون مواظبت کنم ....