با سلام و ادب خدمت دوستان سایت پارسی پت و علاقمندان به قناری
در این قسمت مقاله ای رو تقدیم میکنم که حاصل 3الی4 ماه صرف وقت هست تا به صورت تخصصی شامل تمام جزئیات این نژاد باشه.
البته در کنار منبع اصلی(مقاله ی سازمان جهانی پرنده شناسی) از تعدادی دوستان پرورش دهنده ی ایرانی مقیم آلمان و کانادا هم کمک گرفتم تا مقاله برای همه سطحی(از آماتور تا حرفه ای) قابل درک باشه بدلیل اینکه مقاله ی اصلی به زبان انگلیسی و فقط شامل متن بوده بدون هیچ تصویری که درک رو برای یک فرد مبتدی خیلی سخت میکنه.
و به این موضوع یقین دارم که در هیچ کتاب یا سایت داخلی و خارجی مقاله ای مثل مقاله ای که نوشتم پیدا نخواهید کرد!!
کپی و استفاده از این مقاله در سایتهای دیگر حتی با ذکر منبع مجاز نیست ( البته اخیرا 1انسان شریف! و با اخلاق! مقاله هایی که در سطح نت منتشر کرده بودم دزدیدن و به اسم خودشون در سایتشون منتشر کردن که امیدوارم جواب این کارش رو ببینن! ببخشید این موضوع رو اینجا عنوان کردم)
و به دوستانی که قصد آشنایی با این نژاد دارن توصیه میکنم این مقاله رو به صورت کامل مطالعه کنند،چون استاندارد این نژاد هم به لطف نداشتن علم پرورشدهنده های کشورمون دستخوش تغییراتی شده که امیدوارم با اطلاع رسانی هر چند محدود از این کارها جلوگیری بشه.
به امید روزی که همه ی علاقمندان به قناری سعی در خالص کردن نژادها داشته باشن.
برای دانلود مقاله بر روی لینک زیر کلیک کنید
دانلود