خعلی قشنگه لامصب
خعلی قشنگه لامصب
با سلام من اولین ماهیه اب شورم یک ماندارین از همین نژاد بود تا آخرین روزیم که اکواریومم رو بفروشم
زنده موند فقط نیاز به پاد برای تغذیه داره خیلیم به نظر من نگهداریش سادس فقط لایوراک میخواد مقدار زیاد اللبته
من از خونه خریدمش نه نواب و با اکوریوم فروختمش خیلی باحال غذا میخوره
پادها موجودات ریز هستند ککه خوراک این نوع ماهیا هستن مثل اسب دریایی و ماندارین
ماندارین من که خدا رو شکر غذا خوره ، هر وقت غذا و ارتمیا میدم میدوه میاد ...خیالم خیلی از بابتش راحته
قدرشو بدونید کمتر کسی این شانس را داشته که ماندارین غذا خور داشته باشه ، اکثرا از جمله خود من تا بحال ماندارینم به هیچ غذایی واکنش نشون نداده حتی ناپولی
فقط از پادهای بین صخره ها تغذیه میکنه
چن مدت پیش نرسیدم درست حسابی برا چن روز غذا بدم به ماهیا از حال رفته بود ، حتی فکر کردم مرده که اومدم با توری بگیرمش که دیدم بال هلکوپتریش تکون میخوره
خدا رو شکر ظاهرا این یکی رو شانس اوردم موقعی که خریدمش خیلی سایزش کوچک بود ، همین الانم کوچکترین ماهیمه شاید چون کوچک بوده غذا خور شده
چی ؟ ماندارین غذا خور ؟ کو ؟ کجا ؟ چند ؟ دوبرابر پول میدم. اصلا ۳ برابر... خدا وکیلی اگر ماندارین غذا خور رو گرسنگی بدید من خودم میام میندازمتون تو تانک که ماهیا بخورنتون. بابا من تا حالا ۳ تا ماندارین داشتم. ۲تاشون مردن. این سومی هم بیشتر از ۶ ماه هست که تو تانک مهمونمه ولی هنوز به غذا حتی نگاه هم نمیکنه. واقعا قدرش رو بدونید و تهدید منم جدی بگیریدچن مدت پیش نرسیدم درست حسابی برا چن روز غذا بدم به ماهیا از حال رفته بود ، حتی فکر کردم مرده که اومدم با توری بگیرمش که دیدم بال هلکوپتریش تکون میخوره
خدا رو شکر ظاهرا این یکی رو شانس اوردم موقعی که خریدمش خیلی سایزش کوچک بود ، همین الانم کوچکترین ماهیمه شاید چون کوچک بوده غذا خور شده
اون بی حالیه ماندارین رو که دوستمون فرمودند خاطره دوسال پیش من از ماندارینمه .رنگشم عوض شده بود
و من فکر کردم مرده ولی بعد چند دقیقه که از روشن شدن چراغ گزشت بالای هلکوپتریشو روشن کرد و رفت چرا
رو لایوراکها و پاد خوری ولی یه بار دیدم رفتم سر وقت گرانولا و چند باریم با بادبانیه گورخریم کورس گزاشت سر
میگو خشک شده که دیگه کلا سستم رو فروختم جالب این بود که کلا یه فیلتر سطلی داشتم ولی خوب تعداد ماهیام کم
بود و لایوراک زیاد
کلا خریدن ماندارین شانس میخواد چند باریم براش زن گرفتم که زناش همه مردم خرد ریز بود ولی فروختم بزرگ شده بود
هر چیماهی از خونه خریدم موندن ولی نواب دمسلشم مرد خدایی ماهی خونه یه چیز دیگس خصوصا آب شور
ویرایش توسط arash_aria : 28th December 2014 در ساعت 04:07 PM
فروشی نیست !!! ولی 300 تومن می فروشمشچی ؟ ماندارین غذا خور ؟ کو ؟ کجا ؟ چند ؟ دوبرابر پول میدم. اصلا ۳ برابر... خدا وکیلی اگر ماندارین غذا خور رو گرسنگی بدید من خودم میام میندازمتون تو تانک که ماهیا بخورنتون. بابا من تا حالا ۳ تا ماندارین داشتم. ۲تاشون مردن. این سومی هم بیشتر از ۶ ماه هست که تو تانک مهمونمه ولی هنوز به غذا حتی نگاه هم نمیکنه. واقعا قدرش رو بدونید و تهدید منم جدی بگیرید
تو شیراز یه اکواریومیه که هر وقت ما یه چی ازش خوشمون میاد با این جمله مواجه میشیم
اگه باور ندارین غذا میخوره فیلمشو بزارم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.