سلام دوستان. من این دارو بدستم رسیده. میخواستم بدونم کسی میدونه به چه دردی می خوره؟
سلام دوستان. من این دارو بدستم رسیده. میخواستم بدونم کسی میدونه به چه دردی می خوره؟
سلام
این دارویی گیاهیی برای در درجه اول پیشگیری و بعد از اون درمان بعضی از بیماری های انگلی و باکتریایی در ماهی های آکواریومیه . کاربرد خیلی زیادی در موارد حاد و خطرناک نداره . به علاوه اون مولتی ویتامین هم هست
نکته مثبتش عدم استفاده از دارو های شیمیایی هست . من تست نکردم و نمیتونم نظر قاطعانه بدم ولی احتمالا در مورد بیماری های حاد اصلا قابل اطمینان نخواهد بود
موفق باشید
سلام ممنون میشم در مورد این دارو بنده رو راهنمایی کنید که برای چه بیماریی استفاده میشه و ازلحاظ کیفیت در چه سطحی قرار داره؟؟ممنون از پاسختون
کیفیت محصولات برایت ول به شرط اصل بودن بسیار بالاست ولی متاسفانه تقلبیش در بازار فراوانه و دارن تولید میکنند اینجا!!
نوع اصل ماته و بسته تقبلی از آلیاژ پلاستیکی خاصیست که نسبتا براق تره....
ممنون از پاسختون اما نفرمودین این دارو برای چه بیماری قابل استفاده هست؟؟مرسی از پاسختون
سلام خدمت اساتيد محترم
دو هفته اي كه اكواريوم رو راه اندازي كردم و قصد سيفون كردن داشتم به آكواريوم فروشي مراجعه كردم و گفتم قصد چكاري را دارم . داروي ذيل رو به من معرفي كرد براي ريختن توي آب 24 ساعت مانده كلر زدايي شده ( يك قرص در 1000 ليتر كه با تناسب تانك 60 ليتر بايد مقدارش مشخص بشه ) ميخواستم بدونم :
1 - اين دارو رو بايد براي كل آب اكواريوم در نظر بگيرم يا مقداري آبي كه بايد اضافه كنم به آكواريوم
2- اين دارو براي ماهي ها ضرر نداره ؟
3 - در هنگام سيفون بايد مصرف بشه يا دوره اي ؟
4- در حال حاضر من يك كپسول رو توي يك ليتر آب مخلوط كردم و اگر قرار بر استفاده باشه بايد يك ميزان مناسب بخشي از اون يك ليتر رو به آب اضافه كنم آيا مابقي اون يك ليتر ماندگاري دارد براي استفاده دوره بعد ؟ فاسد نميشه ؟
سلامسلام خدمت اساتيد محترم
دو هفته اي كه اكواريوم رو راه اندازي كردم و قصد سيفون كردن داشتم به آكواريوم فروشي مراجعه كردم و گفتم قصد چكاري را دارم . داروي ذيل رو به من معرفي كرد براي ريختن توي آب 24 ساعت مانده كلر زدايي شده ( يك قرص در 1000 ليتر كه با تناسب تانك 60 ليتر بايد مقدارش مشخص بشه ) ميخواستم بدونم :
1 - اين دارو رو بايد براي كل آب اكواريوم در نظر بگيرم يا مقداري آبي كه بايد اضافه كنم به آكواريوم
2- اين دارو براي ماهي ها ضرر نداره ؟
3 - در هنگام سيفون بايد مصرف بشه يا دوره اي ؟
4- در حال حاضر من يك كپسول رو توي يك ليتر آب مخلوط كردم و اگر قرار بر استفاده باشه بايد يك ميزان مناسب بخشي از اون يك ليتر رو به آب اضافه كنم آيا مابقي اون يك ليتر ماندگاري دارد براي استفاده دوره بعد ؟ فاسد نميشه ؟
این دارو با توجه به توضیحات راهنما بیشتر یک تسریع کننده است .
شما برای جایگزینی آب سیفون ، نیازی به این دارو ندارید و همین قدر که آب کلرزدایی شده و هم دما باشد کفایت خواهد کرد.
برای اطمینان میتوانید از اکواسیف تترا یا اکواتن سرا استفاده کنید.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.