من برای اولین بار میخوام برای طوطیم انار ذخیره کنم.چون خیلی دوست داره. دو روش برای ذخیره انار تواین مقاله عنوان شده ولی من ترجیح میدم از منجمدکردن دانه های انار استفاده کنم. البته نمیدونم طوطیم از انار منجمد چجوری استقبال میکنه و اینکه این انار به خوشمزگی انار تازه هست یا نه . اگه تجربه ای دارید تو همین تاپیک توضیح بدید.
روش های ذخیره انار
1. ذخیره دانه های انار
انار یکی از میوه های مورد علاقه طوطی هاست ، اما این میوه در همه فصول دردسترس نیست .بنابراین بهترین کار این است که آنها را ذخیره کنیم. انجماد یکی از راههای نگهداری دانه های انار به مدت طولانی می باشد که در صورت ذخیره مناسب میتوان آنها را تا 6 ماه با کمترین تغییرات نگهداری کرد.
بریدن انار وخارج کردن دانه های آن :
1. از تاج انار شروع کرده و آنرا تا نصف برش دهید
2. بقیه میوه را با دست از هم جدا کنید
3. برای جمع آوری دانه های جدا شده انار ، بهتر است کار جدا کردن دانه ها را بر روی کاغذ مخصوص پخت لبه داری انجام دهید .اینکار به شما کمک خواهدکرد که دانه های بیشتری برای منجمد کردن در اختیار داشته باشید
4. هر کدام از نیمه های انار را بار دیگر از تاج آن تا نصف برش داده و با دست از هم جدا کنید
5. بر روی کاغذ مخصوص پخت ، دانه ها را با دست از پوسته خارج کنید
6. دانه ها را بر روی کاغذ پخت پخش کرده و در فریزر به مدت 2- 4 ساعت قرار دهید تا منجمد شود
6. پس از منجمد شدن دانه ها، میتوانید آنها را در ظروف دردار یا کیسه نایلونی زیپ دار مخصوص ذخیره مواد غذایی در فریز به مدت 6ماه ذخیره کنید.
2. ذخیره انار با پوست
1. برای نگهداری طولانی مدت انار باید پوست آن را با روغن چرب کرده و داخل یخچال نگهداری کنیم.روی آن را پلاستیک بکشید تا رطوبت پوست انار از بین نرود و دانه های آن حالت چروکیده گی پیدا نکند.با این روش می توان در تمام طول سال از انارهای تازه استفاده کرد.
2. برای نگهداری انار به مدت طولانی تر می توانید آن را لای کاغذ کاهی پیچیده و در سبد چوبی در جایی دور از آفتاب و خنک مثل زیرزمین، از سقف آویزان کنید. البته در بازار کاغذهای مخصوصی آغشته به مواد نگهدارنده هم وجود دارند.
ترجمه وگردآوری: سپیده
منبع : parsipet.ir