سلام شادی جان
ممنون بابت توضیحات عالی و کاملت
میبینم این جسی خانم زیاد به برادرزاده هام علاقه نشون نمیده پس به همین خاطره. برادرزاده هام باهاش خیلی با احتیاط برخورد میکنن . فوق العاده هم باهاش مهربونن و دوستشون دارن. حتی با وجود اینکه جسی جوجه هاشون رو خورده باز کینه ی ازش به دل نگرفتن. با این حال باز هم احتیاط کنم و اجازه ندم تنهایی باهاش بازی کنن؟
واسه تربیتش که صبر و حوصله دارم ولی وقتش رو ندارم. هم سرکار میرم و هم باید به غیر از جسی به پرنده هام هم رسیدگی کنم.ماشالا یکی دو تا هم نیستن
موهاش که به شدت میریزه. واقعا واسمون معضل شده. هر روز شونه میکنم ولی انگار این ریزش موهاش تمومی نداره. کلافه ام کرده
جسی دختر ارومیه. نه سروصدا داره نه خرابکاری میکنه (البته به غیر از اون ماجرای جوجه ها) دستورات رو هم به خوبی اجرا میکنه (البته باز به استثنای مواقعی که از قدم زدن شبانه برمیگردیم ولی اون میخواد همچنان تو کوچه بمونه) فقط تنها مشکلی که رفتارش با غریبه هاست
هر غریبه ای که می بینه اولش واسش گارد میگیره و واق میزنه ولی خیلی زود انچنان باهاش صمیمی میشه که نگو. حتی دنبالشون میره و به چشم صاحب جدید بهشون نگاه میکنه
میخواسنم ببینم راهی هست که بهش اموزش بدم رفتارش نسبت به غریبه ها یه کم جدی تر بشه و انقدر بهشون عادت نکنه. اصلا میشه کاری کرد که به اصطلاح بگیر بشه؟؟؟
عکس که ازش زیاد دارم ولی هیچکدوم کیفیت ندارن. بزار دوربینم رو درست کنم به روی چشم عکس بیشتری ازش میگیرم