الآن میکروسکوپی که در دسترس دارم حد اکثر بزرگ نمایی ای که داره 900xهست ولی بعد از امتحانات توی آزمایشگاه میکروسکوپ آزمایشگاهی با بزرگنمایی بیشتر دارم.
با همین میکروسکوپی که الان دردسترس دارم یه نمونه از آب سبز رنگی که اسکیمر جمع میکنه رو تست کردم توش یه سری موجودات بیضی شکل بود که مدام حرکت میکردند حالا نمیدونم که این موجودات باکتری های داخل آب هستند یا همون موجوداتی که آب رو سبز کردن.
ممنون میشم که منو راهنمایی کنید تا بفهمم دقیقا باید دنبال چی بگردم.
یه سوال دیگه هم داشتم و اون این بود که میشه از این آب سبز رنگی که اسکیمر جمع میکنه برای غذا دهی به آرتمیا استفاده کرد یا نه؟
دوست من تقریبا میشه با 900 برابر سلول رو دید اما واسه شناسایی خیرالآن میکروسکوپی که در دسترس دارم حد اکثر بزرگ نمایی ای که داره 900xهست ولی بعد از امتحانات توی آزمایشگاه میکروسکوپ آزمایشگاهی با بزرگنمایی بیشتر دارم.
با همین میکروسکوپی که الان دردسترس دارم یه نمونه از آب سبز رنگی که اسکیمر جمع میکنه رو تست کردم توش یه سری موجودات بیضی شکل بود که مدام حرکت میکردند حالا نمیدونم که این موجودات باکتری های داخل آب هستند یا همون موجوداتی که آب رو سبز کردن.
ممنون میشم که منو راهنمایی کنید تا بفهمم دقیقا باید دنبال چی بگردم.
یه سوال دیگه هم داشتم و اون این بود که میشه از این آب سبز رنگی که اسکیمر جمع میکنه برای غذا دهی به آرتمیا استفاده کرد یا نه؟
چون نیاز به لامل همراه با میکرومتر دارین .
اون موجودات احتمالا زئوپلانکتون ها باشند شاید هم پروتزوا باشه .
اگه شد یه عکس از چیزایی رو که تو میکروسکوپ میبینی عکس بگیر بزار .
خیر از اون کاپ اسکیمر سعی کن استفاده نکنی چون مواد آلی زیادی داره و خیلی راحت میتونه آب آرتمیا ها رو آلوده کنه .
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.