سلامبا سلام آقا صادق واقعا کار خوبی انجام دادی که عکس سالن تکثیرخودتون رو گذاشتید چون من هم خودم خدمتتون رسیدم و واقعا جای زییا و تمیز ی داری و من حتی قسمت تکثیر ماهیران مرتضوی هم رفتم ولی واقعا اگر اونجا بری از خرید از ماهیران یه جورایی پشیمون میشی به خصوص دیسکس هاش در هر صورت امیدوارم در کلیه امور زندگیتان موفق باشید.
دوست عزیزم شما که کاربر قدیمی ما هستید دیگه چرا!
تاریخ آخرین پست تاپیک آکواریوم این کاربر رو بخونید!
ویرایش توسط بابک آژیده : 11th February 2014 در ساعت 03:34 PM
علی اقا ممنونم ازت.نظر لطف شماس.
یه سوالم از اقای اژیده دارم*!
چه ایرادی داره کامنت اقای خلیفه که به تاریخ پست بنده ارجاشون دادین؟!
از دوستان هم میخوام خواهش کنم هرکسی راجب تکثیر کالیکو رانکن اطلاعات داره در اختیارم قرار بده.5تا کالیکو درشت برام اوردن دوستان میخوام اگه خدا بخواد تکثیر کنم ازشون
سلام صادق جان اگه هنوز کالیکو هارو داری من تکثیر کردم برات شرح بدم.
داری؟
اره موجودن.نر و ماده هارو هم جدا کردم.اگه درست تشخیص داده باشم.ممنونت میشم.نمیدونم چجوری به تخم ریزی بندازمشون!!توری برای کف تانک تکثیرشونم دارم درست میکنم.اگه لازم باشه
نر و ماده رو که جدا کردی نر=مخرج فرورفته و گرد و روی آب شش دونه های خیلی ریز سفید در صورت آماده بودن. ماده= مخرج بیرون زده و لوله ای.
آب رو سرد کن تا 22-23 بزار یک هفته بمونه و سنگین و کثیف بشه.
بعد یک هفته ماهی ماده رو به تانک تکثیر منتقل کن بزار یک روز بمونه بعد نرهارو منتقل کن و منتظر تخم ریزی باش.
دمای تانک تکثیر رو بزار روی 28-29 وماهی رو خوب آب به آب کن. از چمن و طوری میتونی برای تانک تکثیر استفاده کنی چمن بهتره یا هردو همزمان هم خوبه .
2 روز قبل از انتقال غذا دهی نکن.
دستت درد نکنه .حتما انجام میدم.
فقط اگه تخم نریختن چیکار باید کنم؟!
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.