نه بدون هیچ ضرری به جان حیوان اونو میگیره..از راهنمایی همه ی دوستان خیلی خیلی ممنونم ...برعکس این روزا اینقدم سرم شلوغه!!!.... آخه من طعمه هم بذارم کیو مأمور کنم که وایسه هر وقت اومد سریع بگیردش؟؟!!...بعد به مامانمم نگفتم که موش گم شده اگه بفهمه بیچاره سکته میکنه!!!!!!!!!.........آقا حامد این تله زنده گیرا آسیبی به موش نمیرسونه؟؟!!... از کجا باید بگیرم و تو چه رنج قیمتی هست حدودا؟؟.......
قیمت چندانی نداره فکر نمیکنم بیشتر از 15 تومن باشه..
همینو بزارید نه مامور میخواد نه چیزی..
حالا موشو زنده نگيرين چي ميشه؟!
منبع هرچي آلودگي و بيماريه
روي غذايي كه به عنوان طعمه ميخواين استفاده كنين يكم مرگ موش بريزين ديگه نيازي نيست كسي كشيك بده
به فكر سلامت خودتون باشيد.
این موشی که میگید چه رنگی بود؟!
ممکنه از پت شاپ خریده بوده...مثلا موش آزمایشگاهی یا رت سفید یا ....
چه کاریه خب زنگ بزنین آتیش نشانی، برادران میان خودشون اوکی میکنن زودی
همون تله که دوستمون پیشنهاد داد عالیه.چند تا تیکه نون خشک یا پفک و بیسکوییت ساقه طلایی بهترین محرک موشه.از چسب موش هم میتونید استفاده کنید.سلامتی اعضای خونه خیلی مهم تر از زنده موندن موشه.
همون تله زنده گیر رو بگیرم فک کنم از همه بهتره....... اخه موشه گناه داره خودش که نمیخواسته بیاد خونه ما!!!!!..........نه آقا بابک از پت شاپ نخریده از باغ آوردش!!!!!.......موشه تقریبا سیاه بود یا شاید همه قهوه ای پررنگ......من نمیدونم موش تا چه اندازه ای رشد میکنه اما این بدون دمش فک کنم هشت سانت بود تقریبا......
تاپيك سره كاريه؟
اين موش داره 2 روز تو خونتون چرخ ميزنه و مدفوع و كثيفياش رو پخش ميكنه اگه دستتون يره روش و دستتون بره تو دهنتون ديگه تومومه...
اين چه كاريه يه بار موش اومد خونمون سر 5 دقيقه كشتيمش...
الانم كه جمعه تازه فردا ميخوايد بخريد؟
نكنيد اين كار رو بكشيدش بره
دوست عزیز
چسب های اماده بخرید بذارید در کنار دیواره ها روش هم خیار بریزید در عرض چند ساعت میگیره
نه این طبقه ای که موش تووش گم شده کسی زیاد زندگی نمیکنه آشپزخونه هم نداره فقط امیدوارم از این طبقه نره بیرون!!!!!!! اونم دو روز نیس که گم شده یه هفتس!!!!!......گناه داره بکشمش.....چسبا هم که بش آسیب میرسونه.......دوستان این قفس زنده گیرو پیدا نکردم همه جا فقط تله ی مرده گیر دارن!!!!!!.....این قفسو به نظرتون چجوری باید خودم بسازم؟؟؟؟؟........
امکان ساختن اون تله کلا صفره..نه این طبقه ای که موش تووش گم شده کسی زیاد زندگی نمیکنه آشپزخونه هم نداره فقط امیدوارم از این طبقه نره بیرون!!!!!!! اونم دو روز نیس که گم شده یه هفتس!!!!!......گناه داره بکشمش.....چسبا هم که بش آسیب میرسونه.......دوستان این قفس زنده گیرو پیدا نکردم همه جا فقط تله ی مرده گیر دارن!!!!!!.....این قفسو به نظرتون چجوری باید خودم بسازم؟؟؟؟؟........
خانوم دلسوزی رو بزارید کنار بزنید بکشیدش تموم شه بره..
درسته اینجا سایت حمایت از حیوانات ..
اما اون ناقل انواع و اقسام مریضیه ..
موی بدنش .. مدفوعش ... شما فکر کن یه درصد موش تو تموم خونتون نچرخیده باشه..
ضمن اینکه امکان تکثیر هم داره..
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.