سلام دوستان عزیز
در این تاپیک مباحث مربوط به ساخت پایه ی اکواریوم رو بررسی میکنیم
پاینده و شاد باشید
مهدی
سلام دوستان عزیز
در این تاپیک مباحث مربوط به ساخت پایه ی اکواریوم رو بررسی میکنیم
پاینده و شاد باشید
مهدی
سلام
دوستان عزیز من دارم تانک جدیدم رو با ابعاد 100 در 50 در 70 میسازم و در زیر تانک اصلی یه تانک دیگه با همون ابعاد برای دپوی اب میخوام داشته باشم پایه ی تانک رو میخوام با قوطی 2*2 بسازم
یه سوالی برام ایجاد شده بود در مورد فاصله بین مخزن دپو که پایین قرارمیگیره و تانک اصلی باین چند سانت باشه که بتونم دستم رو راحت بکنم داخلش و تمیزش کنم؟
کل ارتفاع پایه رو 90 سانت در نظر گرفتم و فاصله بین مخزن دپو و تانک اصلی 20 سانت فکر میکنید کافی باشه؟"(با توجه به این که اگه ارتفاع پایه رو به 1 متر افزایش یدم دیگه تانک خیلی میره بالا)
توی تصویر پایین اندازه ها مشخص شده و معلومه
پاینده و شاد باشید
مهدی
دوستان نظری ندارن؟...................
درود دوست من. بنظر من فاصله ی تانک دپو تا زمین رو کمتر کن ( فرضاً اگر 10 سانت می خوای پایه داشته باشی 5 سانتش کن) و همچننین بجای اینکه تا ارتفاع 60 سانتی در تانک دپو با ارتفاع 70 آب ذخیره کنی تا 65 سانت آب رو ذخیره کن. اینطور 10 سانت فضا از دل این پرتی ها می تونی بکشی بیرون. به اون 20 سانت اضافه کن. جمعاً 30 سانت. بنظر من 20 سانت خیلی کمه. ضمناً بجای قوطی از نبشی استفاده کن. قوطی خودش 2 سانت فضا اشغال می کنه.سلام
دوستان عزیز من دارم تانک جدیدم رو با ابعاد 100 در 50 در 70 میسازم و در زیر تانک اصلی یه تانک دیگه با همون ابعاد برای دپوی اب میخوام داشته باشم پایه ی تانک رو میخوام با قوطی 2*2 بسازم
یه سوالی برام ایجاد شده بود در مورد فاصله بین مخزن دپو که پایین قرارمیگیره و تانک اصلی باین چند سانت باشه که بتونم دستم رو راحت بکنم داخلش و تمیزش کنم؟
کل ارتفاع پایه رو 90 سانت در نظر گرفتم و فاصله بین مخزن دپو و تانک اصلی 20 سانت فکر میکنید کافی باشه؟"(با توجه به این که اگه ارتفاع پایه رو به 1 متر افزایش یدم دیگه تانک خیلی میره بالا)
توی تصویر پایین اندازه ها مشخص شده و معلومه
پاینده و شاد باشید
مهدی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.