قضیه مشکوکه ولی خوب دست هیکدوم به هم نمیرسه شما قزوین آقا مهدی رشت منم مشهد من شب میرم یه کلوچه میخرم به حساب آقا مهدی دفعه بعد گیاه فرستاد 10 هزار تومن کم میدم میگم بابت شیرینی مسابقه ولی چیزی به آقا مهدی نگی ها
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
قضیه مشکوکه ولی خوب دست هیکدوم به هم نمیرسه شما قزوین آقا مهدی رشت منم مشهد من شب میرم یه کلوچه میخرم به حساب آقا مهدی دفعه بعد گیاه فرستاد 10 هزار تومن کم میدم میگم بابت شیرینی مسابقه ولی چیزی به آقا مهدی نگی ها
سلام منم با اندکی تاخیر تبریک میگم خدمتتون آقا مهدی ان شالله همیشه موفق باشین عکس واقعا زیبایی قرار داده بودین
سلام اقا مهدی بابا اون مدال به اون قشنگی دادن دیگه فعلا اونو بفروش شیرینی رو بده تا موقعی که سکه رو دادن اون موقع دوباره شیرینی می گیریمسلام دوستان
بازم ممنونم . خیلی خجالت دادین . چشم شیرینی هم میدم ولی بزارین سکه بهار آزادی رو بگیرم بعد باهاش شیرینی تر میخرم و پخش میکنم
راجع به شرکتم در مسابقه به حامد عزیز گفتم شرکت نمیکنم چون یه بار اول شدم دیگه کافیه ولی فرمودن شرکت کننده کمه و منم عکس دو تا تانک رو گذاشتم که یکیش اول شد و اون یکی سوم
حالا از این به بعد چشم عکس نمیزارم . ولی اینم بگم که از چند سال پیش تا الان تانکهای دوستان خیلی زیبا تر و حرفه ای تر شده و تازگیها بیشتر مغازه های نواب گیاهای جدید و زیبایی آوردن که قبلا وارد نشده بود . پس باید شاهد پیشرفت بیشتر این سرگرمی زیبا و عالی در ایران باشیم
قوربون شما
مهدی
سلام
تبریک میگم همیشه موفق و پیروز باشید
سلام استاد بهتون تبریک میگم واقعا لیاقتشو داشت تانکتون
ب داداش گلم محمد ک رفیق خودمه هم تبریک میگم ک دوم شد افرین به همتون
سلام به همه دوستان و تبریک به آقا مهدی که واقعا اکواریومشون در حد دیزاینای حرفه ای خارجی هست
سلام آقا مهدی تبریک میگم
ایشالا همیشه موفق باشید
انصافا همه تانکها زیبان
امیدوارم دفعه های بعدی اینقدر رای شرکت کننده ها نزدیک به هم باشن که کار به پنالتی برسه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.