ممنونم ، برای سامپ میخواستم
سلام
سامپ 56 لیتری میخوام بسازم ضخامت شیشه رو 6 میل میخوام بگیرم ، برای شیشه های داخلی که برای تقسیم بندیه شیشه 4 میل مشکل نداره ؟
سلام وقت بخیر
من تازه شروع به راه اندازی آکواریوم کردم یه سوال داشتم راجع به فیلتر
من فیلتر داخلی دارم که یک سر شلنگش خارج آکواریومه و فشار آبش خیلی زیاده و احساس میکنم ماهی هارو اذیت میکنه...با توجه به اینکه پمپ هوا دارم میتونم شیلنگ رو جدا کنم؟ یا اینکه سرشو یخوره مسدود کنم؟کدوم بهتره؟ ممنوم
سلام وقتتون بخیر،من به تازگی،کمتر از ۱ ماه هست که یه فیلتر سطلی آتمن گرفتم که خیلی جدید اومده و مدلش میشه rf501 که البته تو ایران هنوز خیلی کمه،۲ دفعه اولی که اینو روشن کردم نمیدونستم که باید بزارم سطل پر بشه بعد روشنش کنم و اولش خیلی صدا های عجیبی میداد که خب بعد چند ثانیه درست مشد و خیلی بی صدا بودو پر قدرت،الان یه چند روزیه که افت فشار شدید پیدا کرده و یه کوچولو صدا بهش اضافه شده،فاصله فیلترم تا لب تانکم ۱۵۰ هست،به صورت ناکهانی افت پیدا کرده،خیلی فشارش قبلا بالا بود،به صورتی که من خروجی رو کج کرده بودم به سمت شیشه که دکور رو به هم نریزه،ولی الان به شدت افت پیدا کرده،ممنون میشم اگه کسی اطلاعی داره باهام در میون بزاره
بهتره سرش رو کمی مسدود کنید کنید
سلام ممکنه که همونطور که گفتید تو اول نذاشتین اب پر بشه و فیلتر رو روشن کردین به موتور صدمه وارد شده
حالا شما منتظر نظر دوستان با تجربه باشید.
سلام
100 در صد به موتور فیلتر در دفعات اول که بدون آب و خشک روشن شده فشار اومده و (روتور و شفت) آسیب دیده که گاهی متاسفانه قابل تعمیر نیست
نکته بعد اینکه فاصله فیلتر و تانک اگر 150 سانتیمتر منظورتون هست زیاده و حتما به بروشور فیلتر رجوع کنید تا فاصله ای مناسبی رو در نظر بگیرید.
پرسیدن سوال در پیام خصوصی ممنوع است.
سلام وقت بخیر من جز تازه واردها هستم میخواستم بدونم کسی هست بلد باشه اورفلو باکس بسازه اگه هست ممنون میشم راهنمایی کنید که کجا برم یا یه راه ارتباطی بهم بده چون توی تمام سایتها گشتم فقط عکس اورفلو باکس و دیدم از طرفی چون آکواریوم شیشه سکوریت هست نمیشه سوراخ کنم اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)