از شرایط آکواریوم بیشتر بگید مثلاً دما یا کلر آب یا ph آب
از شرایط آکواریوم بیشتر بگید مثلاً دما یا کلر آب یا ph آب
سلام دوستان یه آکواریوم راه اندازی کردم
ابعاد:طول۸۰ عرض ۳۵ ارتفاع ۵۵ شن عربی تاپ فیلتر سوبو ۱۸۰۰ لیتر بر ساعت میخوام سیچلاید آفریقایی بندازم میخوام از ماکرو ها و ماهی های مشابه چند تا میتونم اضافه کنم؟
مخفی گاه هم هست چهار پنج تا.
سلام من به تازگی یه تانک گذاشتم که توش ماهی فایتر، دم شمشیری، گوپی، مولی انجل، تایگر، گلوفیش، نئون چشم قرمز، و دوتا ماهی دیگه که اسمش را دقیق نمیدونم، دیروز دم یکی از ماهی ها کنده شده بود که من به نئون مشکوک شدم جداش کردم، بعد دیدم چشم یکی از گلوفیش ها هم کور شده و مرده نئون ها کلا جدا هستند حالا امروز دیدم فایتر نر هم مرده و فایتر ماده پشت صخره ها قایم شده، کدوم یکی از این ماهی ها ممکن ناسازگار باشن، لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون
سلام
معمولا سیچلایدهای افریقایی با هم سازگاری دارند مثل ؛ دیماسونی، زندانی،طاووسی آبی و زرد ولی باید نسبت به اندازه فضای تانک تعداد مناسب رو انتخاب کنید.
پرسیدن سوال در پیام خصوصی ممنوع است.
سلامسلام من به تازگی یه تانک گذاشتم که توش ماهی فایتر، دم شمشیری، گوپی، مولی انجل، تایگر، گلوفیش، نئون چشم قرمز، و دوتا ماهی دیگه که اسمش را دقیق نمیدونم، دیروز دم یکی از ماهی ها کنده شده بود که من به نئون مشکوک شدم جداش کردم، بعد دیدم چشم یکی از گلوفیش ها هم کور شده و مرده نئون ها کلا جدا هستند حالا امروز دیدم فایتر نر هم مرده و فایتر ماده پشت صخره ها قایم شده، کدوم یکی از این ماهی ها ممکن ناسازگار باشن، لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون
غیر از گوپی و مولی و دم شمشیری گونه های دیگه این ماهی ها که گفتین با هم سازگار نیستند و بهتره در یک تانک نباشند.
پرسیدن سوال در پیام خصوصی ممنوع است.
من زیاد تجربه این طور تانک رو نداشتم ولی احتمال زیاد کار تایگر هست چون خیلی بدن دیگه مقاومت و کشنارشون طوریه که دیدم در کنار سچیلاید های آفریقایی و امریکایی هم نگهداری میشه خوبه که فقط گوپی سواردتیل انجل و نئون ها و گلو فیش ها بمونن البته انجل ممکنه کمی اذیت کنه اگه دیدی انجل هم اذیت میکنه اونو هم رد کن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.