سلام به همه ی دوستان عزیزچنروز پیش توی بازارچه آقای کنزو kenzo چنتا ماهی دیسکس برا فروش گذاشته بودن طبق گفته ی خودشون سایزها 5 و بالاتر بودنمن ماهی هارو ازشون خریدم و قبل از ارسال بهشون گفتم یه آمار از ترمینال بگیرن که خیالمون از ارسال راحت باشه ایشون زحمت کشیدن و پرسیدن و طبق قرار قرار شد ساعت 7 شب بدن به اتوبوس
روز قبل از ارسال ایشون گفتن خودشون میرن کرج و از اونجا ارسال میکنند من نگران اکسیژن ماهی ها بودم که گفتن موقع تحویل به اتوبوس مجدد اکسیژن میزنن . بهشون گفتم از کرج صبح هم ماشین به سمت ما هست همون صبح بده اتوبوس که ماهیا اذیت نشن
صبح که پیگیری کردم گفتن ارسال کردم خبر میدم بهتون . طرف بدظهر بود که خبر دادن با پیک فرستادن ترمینال تهران تا بارنامه کنه . همون موقع بهشون گفتم باربری خوب نیست گفت مشکلی پیش نمیاد در نهایت یه شماره به من دادن به عنوان شماره راننده که وقتی زنگ زدم بهشون گفت من انباردارم و بارتون 10 شب ارسال میشه صب برو باربری تحویل بگیر . من 5 صب باربری بودم با کلی التماس قبول کردن قبل از ساعت اداری بهم بار تحویل بدن وقتی دنبال بسته گشتن گفتن تهران اشتباه بارتون فرستاده یزد و اینجا نیست شماره راننده رو گرفتم و تماس گرفتم گفت میفرستم همونجا باش خاستم خودم برم ازش تحویل بگیرم گفت من فقط به باربری تحویل میدم و این جز قوانین باربریه
خلاصه تا 9:30 صب منتظر شدم تا بار برسه
وقتی رسیدم و خالی کردم دوتاشون بعد از چند ساعت مردن و یکی هم که بدنش ضخم شده بود بعد از یک هفته درمان خلاصه مرد
همون موقعی که خالی کردم داخل تانک بهشون پیام دادم که ظاهرا سایزا اونی نیست که شما گفتین ایشون گفتن نه دقیقا همون سایزن
چون ماهیا خیلی داغون شده بودن و توی دارو بودن من دیگه اذیتشون نکردم و سایز نگرفتم تا اینکه دوره درمانشون تمام شد و سایزشون کردم هیچ کدوم اون سایزی نیستن که ایشون گفتن
قبل از ارسال من دقیقا ازشون پرسیدم که سایزی که شما اعلام کردین بر چه اساسی هست
ایشون گفتن که بر اساس استاندارد مالزی یعنی سایز بدن بدون احتساب دم
چنتا عکس از سایز ماهی ها براتون می فرستم
الان نحوه ی ارسال و مرگ 3 تا از ماهی ها که به دلیل ارسال نامناسب بود دیگه مهم نیست
من به ایشون گفتم که چون سایزا چیزی نیست که شما گفتین طبق این سایزا شما باید یه مبلغی رو برگردونید بعد از کلی حرف ایشون میگن دقیقا عین همون ماهیهایی که کشتی (از نظر سایز و رنگ و گرید ) بخر با ماهی هایی که موندن برام بفرست تا کل پول برات برگردونم در غیر اینصورت شرمندتم و ...
حالا شما قضاوت کنین این ماهیا با این سایزا 1450000 ت میرزن ؟
آیا من باید برم ماهی عین همونارو بخرم تا خسارتم جبران بشه ؟
....
خیلی ریز ماجرا رو تعریف کردم و از جناب kenzo هم میخوام تو این تاپیک پاسخگو باشن
گفتن این ماجرا بیشتر جنبه ی اطلاع رسانی برای دوستان بود تا دقت بیشتری در خرید اینترنتی بکنن و از هر کسی خرید نکنن اول مطمن بشن بعد خرید کنن
در مورد ماهی هم عکس سایز کردن ماهی رو حتما ببینن
با تشکر