فرقی ندارن جقتشون جیغ جیغو و شدیدا مستعد پرکنی و پخش کردن گرد سفید توی خونه هستن
اگر تنها زندگی میکنی شاید بتونی تحملش کنید اما کسی با شما زندگی کنه مجبور میشید خیلی زود با ضرر بفروشیش من هم کوکاتو خریدم هم ارا جفتشون جز پشیمونی چیزی نبودن
کاسکو بخری بهتره
سلام و خسته نباشید من یه کاکاتوی کاکل زرد ۱ سال و نه ماهه دارم . یک ماهه که داریمش پرهاشو به طور نا منظم زدن ترس وحشتناکی از دست داره رو دست من هم نمی اید وقتی کس غریبه ای دستشو سمتش می بره شروع به تحدید کردن می کنه من تنها می تونم به پشتش دست بزنم ولی دستمو میارم جلو صورتش گازم می گیره با غذای مورد علاقش سعی کردم گولش بزنم اما نشد لطفا کمک کنید بعضی اوقات نیز پرهاش را می کنه از هر راهی برای دستی کردنش کمک گرفتم باید چی کار کنک
Sent from my iPad using Parsipet
سلام . با اين بچه رفتار بدي داشتن . همين چيدن پرها ، بدترين ضربه اي بوده كه ميتونستن بهش بزنن . طبيعيه كه بترسه . از استرس زياد ، حتي پركن هم شده !سلام و خسته نباشید من یه کاکاتوی کاکل زرد ۱ سال و نه ماهه دارم . یک ماهه که داریمش پرهاشو به طور نا منظم زدن ترس وحشتناکی از دست داره رو دست من هم نمی اید وقتی کس غریبه ای دستشو سمتش می بره شروع به تحدید کردن می کنه من تنها می تونم به پشتش دست بزنم ولی دستمو میارم جلو صورتش گازم می گیره با غذای مورد علاقش سعی کردم گولش بزنم اما نشد لطفا کمک کنید بعضی اوقات نیز پرهاش را می کنه از هر راهی برای دستی کردنش کمک گرفتم باید چی کار کنک
Sent from my iPad using Parsipet
يكماه اشنايي ، زمان كمي براي طوطي هست كه تا اين حد اذيت شده و اگر اين اضطراب ها ادامه پيدا كنه ، متاسفانه نميتونيد جلوي پركنيشو بگيريد. شرايطشو درك كنيد و كمتر بهش نزديك بشيد عجله اي كه نداريد ، سلامتيش مهمتره . اجازه بديد با موقعيت فعليش كنار بياد و اون خاطرات تلخو با ارامشي كه از زندگي جديدش بدست مياره ، كم كم فراموش كنه . هنوز ذهنش درگير مسائل قبله و از طرفي صاحب و محيط جديدي كه نميشناسه . اينها عصبيش ميكنه .
اگر اين مشكلات براش پيش نيومده بود ، با اصول اموزشي جلو ميرفتيد ولي شرايط اين بچه متفاوته و تنها چيزي كه ميتونه به شما در برقراري ارتباط ، كمك كنه ، زمانه . پس عجله نكنيد و پله پله پيش بريد نه اينكه از همون ابتدا با گرفتنش شروع كنيد !
اين مطالب رو بخونيد
http://www.parsipet.ir/forumdisplay.php?f=1283
سلام خسته نباشید بنده میخواستم بدونم آیا امکانش هست که مسافر استرالیا از اونجا یک طوطی کاکادو همراه خودش بیاره به صورت قانونی یا مثلا کسی که در اونجا زندگی میکنه میتونه برای من تو ایران یک طوطی بفرسته و اگر امکان هر کدومش هست به نظرتون حدودا چقدر در میاد و اینکه آیا صرفه اقتصادی داره یا نه
سلامسلام خسته نباشید بنده میخواستم بدونم آیا امکانش هست که مسافر استرالیا از اونجا یک طوطی کاکادو همراه خودش بیاره به صورت قانونی یا مثلا کسی که در اونجا زندگی میکنه میتونه برای من تو ایران یک طوطی بفرسته و اگر امکان هر کدومش هست به نظرتون حدودا چقدر در میاد و اینکه آیا صرفه اقتصادی داره یا نه
کاکاتوها در استرالیا حفاظت شده هستند و امکان صدور آنها به کشورهای دیگه نیست.
در ثانی، اگر بالفرض قابل ارسال هم باشه، اگه کاکاتو جوجه ارسال کنند که مسلما تو این راه به شدت آسیب می بینه و احتمالا تلف میشه، اگر هم بالغ و وحشی ارسال کنه که اصلا به درد نمی خوره. تربیت شده هم بفرسته بجای سلام میگه hello با لهجه استرالیایی
با درود ب نظر من ملوکان چون زیبا تره
ولی باز نظر خودت مهم تره کاکادو پرنده های خوبی هستند اگر ازشان خوب نگهداری کنید
سلام لطفاً درمورد آبریزش بینی عروس هلندی راهنمایی بفرمایید
جوجه سرلاکی ۴۰روزه دارم چند روزه عطسه و آبریزش بینی داره
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.